Kategóriák
Uncategorized @hu

Vendég személyes véleménye a székesfehérvári Pe-Ki Lux Apartman-ról

„Számomra még nem adatott meg az az élmény, hogy egy teljesen újonnan épült, és otthonosan, berendezett szálláson töltsem a pihenésem. Székesfehérvár és környező látnivalói miatt, mindenképpen több napos kikapcsolódást terveztünk a párommal.

Szállás kereséskor arra figyeltünk, hogy a napjaink nagy részét kirándulásokkal tervezett idő teszi majd ki, ezért a pihenésünket egy teljesen felszerelt apartmanban tölthessük el természetesen luxus kényelemben. Amikor megtaláltuk a Pe-Ki Lux hirdetését, rögtön tudtuk, hogy még egy meg nem tapasztalt élménnyel fogunk gazdagodni, ha Őket választjuk! Az apartman elhelyezkedése kiváló, mert minden irányból, a főutak tekintetében is, nagyon jól megközelíthető, a város szélén, egy új városnegyedben. Nagysága pont megfelelő, másfél szobás, nappali konyhás, hálószobás. Az egyetlen dolog, ami számunkra még fontos, az az erkély, a reggeli kávéhoz és az esti borozáshoz! Itt máris találkozhatunk a szállásadók figyelmességével, hiszen bekészített kávékapszulákról is gondoskodtak a Tscibo kávéfőzőhöz, így fél perc alatt hozzájuthattunk az isteni aromás koffeinitalunkhoz! Az erkély pedig egy 13 nm-es terasz, kényelmes kiülőkkel, ahonnan a reggeli napsütést élvezhettük! A nappaliban van az étkezősarok, kényelmes kanapé síkképernyős tv, természetesen sok csatornás előfizetéssel és korlátlan wifivel megspékelve. A konyha kialakítása életvitelszerűen használható, a felszereltsége és kialakítása miatt. (Tschibo kávéfőző, vízforraló, tűzhely, sütő, kenyérpirító stb.) Mi főzni nem akartunk, de lehetett volna, a reggelikhez viszont nagyon szerettük ezt a felszereltséget. Az első élmények után, mikor már biztosan tudtuk, milyen szuper napokat fogunk eltölteni alkalmi szállásunkon, próbáltuk ki a hálószobát! Ekkor kapta meg tőlünk a Pe-Ki Lux, a legeslegjobb jelzőt! Mi még ez előtt a szálláshely előtt sosem feküdtünk boxspring ágyban, sajnos el sem tudom így mesélni milyen érzés, ezt mindenképpen ki kell próbálni, egyszerűen fenomenálisan kényelmes! A hálószoba is nagyon igényes minden szempontból, és itt is illetve a nappaliban is klíma gondoskodik a kellemes hőfokról, a tv pedig a hálóban is rendelkezésünkre állt. A fürdőszobájuk nagyon ízlésesen van kialakítva, ami külön megjegyzést érdemel, hogy itt is nagyon figyeltek a szállásadók a mi kényelmünkre. A csendes fürdőszoba zuhannyal, törülközővel, folyékony szappannal, hajszárítóval és okos mosógéppel van ellátva, ha hosszabb időre tervezné valaki a szállását.

Mindezek után, amiket megtapasztaltunk, szívből és bátran ajánlom minden Székesfehérvárra érkező és szállást kereső utazónak, hogy foglaljanak bátran a Pe-Ki Lux apartmanban, ahol a kényelem, jó ízlés megtalálható, nagyon szép külső csomagolásban! Mert ugye amivel kezdtem is, itt minden új!”

Vendég (X)

Köszönjük Peti & Kriszti