Kategóriák
Uncategorized @hu

Szabadulószoba ajándékutalvány.

Adjon igazi élményt ajándékba! Székesfehérvár egyik újdonsága A kapitány titkai szabadulószoba, a Hiemer-ház pincéjében kialakított történelmi játéktér, ahol “hűvösre kerül” mindenki, aki izgalmas történelmi és logikai kalandozásra vágyik! Most már ajándékutalvány formájában is elérhető, így valódi kalanddal ajándékozhatjuk meg szeretteinket!

Egy szabadulószoba, ahol a játék tart fogva

A játéktér visszarepít a múltba,  amikor hosszú, kitartó ellenállás után Alba Regia végül megroppan a megállíthatatlan török csapatok túlereje alatt. A mészárlást túlélő tisztek maroknyi csoportját a fogságba hurcolt Wathay Ferenc kapitány fogadószobájába zárják, míg sorsukról döntés nem születik… így a szabadulni vágyó kalandoroknak hatvan percük van a szabadulásra… Vajon melyik tárgy, részlet, titkos jel lesz a segítségükre? Mi az az üzenet, amit ha megfejtenek, sikerül továbbjutniuk? A festmény a falon? A kovácsoltvas ládika? Vagy a gyertya? Ha a kirakós minden darabkája a helyére kerül, Wathay titkait is megfejtettük…

Adjon élményt ajándékba!

Ajándékutalvány díja: 6000 Ft (fél év érvényességgel)

Az ajándékutalvány a megjelölt érvényességi időn belül használható fel, előzetes bejelentkezés és időpontfoglalás esetén.

Részletek:

A játék maximum 5 fő részére ideális, a lejátszáshoz 1 óra áll a csapatok rendelkezésére. A játék során a csapatokat a játék ejti rabul, fizikailag nem zárjuk be a kalandorokat.

Vásárlási lehetőségek:

Az ajándékutalvány megvásárolható a Tourinform Irodában és a Fehérvári Ajándékbolt és Jegyirodában!

Tourinform Iroda/Fehérvári Ajándékbolt és Jegyiroda
Székesfehérvár, Oskola u. 2-4
22 /537-261
Nyitvatartás:
Tourinform Iroda hétfőtől péntekig 09:00-17:00-ig
Ajándékbolt és Jegyiroda hétfőtől péntekig 09:00-18:00, szombaton és vasárnap 10:00 – 18:00 
szabaduloszoba@szekesfehervar.hu