Kategóriák
Uncategorized @hu

Halloween-túra – A rémisztően izgalmas Hiemer-ház.

Tudod, kiket neveztek boszorkányoknak? Mit jelképez a macska és a seprű? Csatlakozz Halloween túránkhoz, ismerd meg Székesfehérvár rémtörténeteit, valamint a Hiemer-ház elfeledett lakóit…

Öt órától a családokat várjuk egy irtó izgalmas kalandra a Hiemer-házba, aminek végén minden bátor kisgyereket rémisztően finom meglepetés vár! Ezután 19:00-tól a felnőtt érdeklődőket várjuk egy izgalmas kísértet túrára! Minden jelmezben érkező vendégünk 25%-os kedvezmény kupont kap a Kapitány titkai szabadulószobába!
2020. OKTÓBER 30. PÉNTEK és OKTÓBER 31. SZOMBAT
17:00-tól KÖLYÖK HALLOWEEN – az elvarázsolt Hiemer-házban.
Fedezd fel velünk az elvarázsolt Hiemer-házat és annak elfeledett lakóit saját készítésű álarcodban! Részvételi díj: 1500 Ft/gyermek | 500 Ft/felnőtt kísérőjegy (előzetes regisztráció szükséges!) A program időtartama kb. 1 óra, a helyszín adottságai miatt regisztrációnként 1 felnőtt kísérőt tudunk fogadni. Kölyök Halloween programunkat 4 és 10 éves kor közötti gyermekeknek ajánljuk!


19:00-tól KÍSÉRTET SÉTA


A belváros és a Hiemer-ház erre az estére megmutatja rémisztő oldalát, hátborzongató történetek, rém jó sztorik borzolják a kedélyeket, és talán még egy-egy elfeledett házlakóba is belebotlunk utunk során… Részvételi díj: 1500 Ft/fő (előzetes regisztráció szükséges!) A program időtartama kb. 1 óra. A programra elsősorban felnőtt vendégeinket, illetve 12 éves kor feletti gyermekeiket várjuk!


Indulás helye: Tourinform Iroda
REGISZTRÁCIÓ: https://turizmus.szekesfehervar.hu/halloween-tura-regisztracio Tourinform Iroda
Székesfehérvár, Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Tel.: 22 /537-261
E-mail: idegenvezetes@szekesfehervar.hu
Nyitvatartás: Hétköznap: 09:00-18:00 | Hétvége: 10:00-16:00 Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztráció nem minősül foglalásnak. A jelentkezéseket beérkezési sorrendben dolgozzuk fel és a szabad kapacitás függvényében igazoljuk vissza.

Visszajelzésünket követően a részvételi díj megfizetésére 72 óra áll rendelkezésére, ezt követően foglalását töröljük.